Pinky and The Brains jazz koncert i jam session

Pinky and The Brains jazz koncert i jam session
Datum objave:
13.09.2018.

Medina Škrinja
Juraja Habdelića 4, 42000 Varaždin

20. rujna u 20:30

Pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, u suradnji sa Koncertnim uredom Varaždin i Medine Škrinje, HUG i Gem Jazz Jam predstavlja Pinky and The Brains - Pavle Miljenović (Pinky) na gitari, Zvonimir Šestak na kontrabasu te Borko Rupena na bubnjevima, Sjajna ekipa i naši dragi fendovi će otvoriti prvi koncert, a kasnije i jam session, u jesenskom dijelu sezone.
Oživljavanje jazz i klupske scene grada, nastavljamo pojačanim snagama, Gem Jazz Jam , kao što je i najavljeno ide dalje.
Pinky and The Brains čine vrhunski umjetnici koji, iako su poznati po mnogim nastupima na značajnim koncertima i festivalima, nagradam i priznanjima, suradnji sa mnogim imenima domaće i svjetske jazz scene, satima i satima provedenih na snimanjima bronih albuma i autorskom radu, vrlo rado će zasvirati u malim klubovima, i to onako iz srca i gušta.
Ekipa Miljenović-Šestak-Rupena su vrlo važan dio zagrebačke klupske scene, gdje su rado viđeni kao izvođači, ali i voditelji i sudionici jam sessiona. Jedan od klubova u kojem nastupaju kao kućna ritam sekcija je i Kulturni centar Mesnička. Ne jednom od jamova je pala ideja da napravimo neki oblik razmjene na relaciji VŽ - ZG, pa je tako došlo do toga da će prvi jesenski Gem Jazz Jam otvoriti i voditi zagrebačka ritam sekcija.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja