Jazz klub Zagreb HDS-a

Datum objave:
05.09.2008.

Svi koji žele poslati članovi Jazz kluba Zagreb HDS-a mogu poslati mail na: mirna.gott@hds.hr

Članstvo osigurava 20% popusta na kupnju karata za sve jazz koncerte u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja.

Mirna Gott

mirna.gott@hds.hr

JAZZ.HR - jazz projekti Hrvatskog društva skladatelja

Dobro došli u novu jazz sezonu Hrvatskog društva skladatelja!
 
Najbolji pokazatelj kako smo odabrali pravi smjer iz sezone u sezonu predstavljajući vrhunske svjetske i domaće jazziste, ste upravo Vi - publika koja nas prati već gotovo tri desetljeća!
 
Osim što smo za Vas pažljivo birali koncertne programe, dovodili glazbenike iz cijelog svijeta i Hrvatske, nastojeći širiti dobar jazz, pripremamo i puno više od toga. Tako smo objedinili svoje jazz aktivnosti pod nazivom - jazz.hr. Jazz.hr, koji je uz Vašu pomoć postao prepoznatljiv brend, objedinjuje ciklus Jazz.hr, kao i jesenski i proljetni jazz festival - Jazz.hr/jesen i Jazz.hr/proljeće. Koncerti su se godinama održavali u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, a od jeseni 2016. u Dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji. Od jeseni 2018. Jazz.hr seli u prostor Jazz i Cabaret cluba Kontesa, Augusta Cesarca 2. Od jeseni 2019. mjesto održavanja prilagođavat ćemo pojedinim programima.
 
Ujedno Vam želimo predstaviti jazz.hr newsletter, putem kojeg izravno komuniciramo s Vama, našom publikom, ali i svima onima koji nam se žele pridružiti. Prijave za newsletter na: mirna.gott@hds.hr
 
Internetska stranica, Hrvatski jazz portal - www.jazz.hr, kao i do sada, prati događanja na jazz sceni u Hrvatskoj, na kojoj će i dalje dio stranice biti posvećen kako aktualnim projektima HDS-a, tako i arhivi dosadašnjih koncerata.
 
Na FaceBook stranici jazz.hr možete pročitati sve o koncertima, prošlima i budućima, pogledati fotografije sa koncerata, lajkati, komentirati, sudjelovati u nagradnim igrama, dati svoje prijedloge o tome koga bi voljeli slušati u Zagrebu...
 
Vidimo se na Jazz.hr-u!
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja