Objavljen kompletan program 14. Liburnia Jazz Festivala

Objavljen kompletan program 14. Liburnia Jazz Festivala
Datum objave:
06.06.2014.
Nakon najave jazz atrakcija 14. Liburnia Jazz Festivala: Luis Bonilla Mediteranean Collectiva (petak, 4.07.), velike izraelske pjevačke dive NOE (subota, 5.07.)na opatijskoj Ljetnoj pozornici i najznačajnijeg salsa jazz sastava u ovom dijelu Europe - CUBISMA (nedjelja, 6.07.) na prekrasnoj terasi hotela Kvarner, objavljujemo i kompletan program ovogodišnjeg Festivala.
Kao openeri Luisu Bonilli predstavit će se novi hrvatski jazz sastav Veselino Jazz Project, a prije Noe će zapjevati Lela Kaplowitz uz Joevu pratnju, između ostalog i na tubi.
Sa 13 koncerata na čak 8 pozornica u samo tri dana, susresti se s dobrom glazbom postaje neminovna činjenica.
U subotu (4.7.) u 10 h ujutro na jazz doručku na terasi hotela Milenij prva jutarnja kava bit će začinjena brazilskim skladbama Dine e Mel , a u nedjelju (5.7.) se uz buđenje sluša Jazz natašte na terasi hotela Imperijal.
U predvečerje krećemo na krstarenje opatijskom rivijerom jedinstvenim Jazz Boatom uz odlični Soul Basement i Dinu e Mel.
U 20 h na terasi hotela Bristol, za večernje zagrijavanje poslušajte Jazz natašte i Soul Basement, a uz bazen hotela Ambasador Salty Tails.
U nedjelju se večernji koncerti sele na terasu hotela Tamaris uz zvuke Cosmic Comba i terasu hotela Kvarner gdje će Cubismo zakuhati atmosferu i zaključiti ovogodišnji Festival.

Kompletan program možete pročitati na - http://www.liburniajazz.hr/festival.html

Ulaznice se mogu kupiti u :
Festivalu Opatija ;
Knjižari Ex Libris, Rijeka ;
Foto Reviji, Rijeka ;
New Sound, Matulji ;
i online na www.kulturaplus.com

Cijena ulaznica za:
Luis Bonilla Mediteranean Collective - 60 kn
NOA - 120 kn u pretprodaji/150 kn na dan koncerta

Cijena ulaznica za Jazz Boat je 60,00 kn po danu/krstarenju.


Više na www.liburniajazz.hr

Pratite nas i na Facebooku


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja