Jazz večer u dvorcu Oršić

Jazz večer u dvorcu Oršić
Datum objave:
10.06.2013.
Glazbeni festival „Ljeto u dvorcu Oršić - Subtilia 2013.", jedinstveni je glazbeni doživljaj koji se održava na lokacijama koje su neprocjenjivo vrijedni spomenici kulture te nude obilje kulturnog doživljaja sve brojnijim turistima ali i domaćim i zagrebačkim ljubiteljima vrhunske glazbe, u vrijeme kada na kulturno - turističkoj sceni nastaje zatišje.
Datum održavanja: od lipnja do kolovoza 2013. g.
Mjesto održavanja: Prostor dvorca Oršić (Muzej seljačkih buna) - Gornja Stubica, dvorac Golubovec - Donja Stubica i Crkva Sv. Jurja - Gornja Stubica, u večernjim satima te ostale lokacije

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Jazz večer u organizaciji Muzeja hrvatskog zagorja, Društva "Sveti Juraj" i Bebop Sax Quarteta.
Već 5. godinu za redom okupljamo zaljubljenike u jazz i glazbu koja nije dio svakidašnje ponude.
I ove godine čeka vas raznolika večer u kojoj ćete moći uživati u mekim zvucima saxophonskog quarteta, popraćenog milozvučjem vrsne mlade altistice Katarine Zovak.
Romantični i sanjarski, a istovremeno puni energije, tonovi pijaniste Jurice Vugreka ispuniti će vašu dušu i pripremiti za poslasticu večeri:
SWEET SWEET BABIES
Sweet Sweet Babies jazz band je nastao prije mnogo godina, pri čemu su se tijekom vremena svi osnivači (Davor Križić, Saša Nestorović, Krunoslav Levačić) profilirali u najznačajnije i najutjecajnije jazziste, uživajući stečenu reputaciju ne samo u Hrvatskoj nego i daleko izvan naših granica. Raznolikost jazz stilova kojima se ovaj trio bavi, suverenost u interpretaciji, čine ovu jazz večer posebno uzbudljivom. Trag koji ova trojica glazbenika ostavljaju na glazbenoj sceni Zagreba i Hrvatske, vjerujemo da će privući mnogobrojne ljubitelje i mlade sljedbenike njihovih glazbeničkih osobnosti.
Sweet Sweet Babies nastupaju u sastavu Davor Križić - truba, krilnica; Saša Nestorović - sax; Krunoslav Levačić - bubnjevi.
Veselimo se vašem posjetu 15.06.2013. u Dvorcu Oršić, s početkom u 20:00 sati.
Ulaznice po cijeni od 30,00 kn


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja