Proslava 15 g. Jazz kluba Koprivnica

Proslava 15 g. Jazz kluba Koprivnica
Datum objave:
01.09.2012.
Dixieland Band Čakovec
JAZZ KLUB KOPRIVNICA
JAZZ FROM THE WOODS
„15th ANNIVERSARY JAZZ PARTY"
7. RUJAN 2012. (PETAK)
19:00 - 02:00

PROGRAM:
19:00  DIXIELAND BAND ČAKOVEC
(ZRINSKI TRG)
19:30  PREMIJERA FILMA „JAZZ APARTMENT" (KINO VELEBIT)
21:00 ANNIVERSARY JAM SESSION (NAUTILUS NIGHT CLUB)

+ besplatna degustacija istarske malvazije

ULAZ : ABSOLUTELY FREE

Povodom 15. godišnjice rada, Jazz klub Koprivnica organizira „15th ANNIVERSARY JAZZ PARTY" - večer filma i glazbe, koja će se održati 7. rujna 2012. i to na nekoliko lokacija u gradu Koprivnici.
Večer za uživanje na način kako to rade koprivnički ljubitelji jazza već dugi niz godina, započinje svirkom DIXIELAND BANDA ČAKOVEC na koprivničkom Zrinskom trgu ispred Kina Velebit, u 19:00h.
Slijedi premijera dokumentarnog filma „JAZZ APARTMENT", koji redateljski potpisuju Tomislav Lovro Pavleka i poznata hrvatska redateljica Biljana Čakić-Veselić, u Kinu Velebit s početkom u 19:30 sati.
Prije svega, taj je film ostvarenje tima okupljenog oko neprofitna udruge Akademija svega (AS),  a prikazuje tajnu art i životne alkemije iz koje je iznikla jazz institucija „Kamene priče" i Last Minute Open Jazz Festival, u mjestu Bale, u Istri. Kroz razgovor sa poznatim svjetskim jazz glazbenicima priča nas vodi kroz kamene uličice Bala, te nas upoznaje sa istinskom biti jazz glazbe koja je neizmjerno mnogo utjecala na autorov životni put, ali i na život svih stanovnika ovog malog istarskog gradića. Danas su Bale Mekka za stotine ljubitelje jazza iz cijelog svijeta; festival postaje neka vrsta pokreta, pa je samo mjesto poprimilo posljednjih godina poprimilo sasvim drugačiji turistički ugođaj.
Kako bi ugođaj istarskog ambijenta lakše preslikali u našu Podravinu, pobrinut će se eminentni vinari, proizvođači vrhunske istarske Malvazije koji će ponuditi besplatnu degustaciju ovog prekrasnog sortimenta.

Jednom ovakvom jazzy rođendanu priliči i jedan pravi „JAM SESSION". Svirka započinje  oko 21.00 h u Night Clubu NAUTILUS, a svirat će koprivnički jazz glazbenici i njihovi prijatelji.

Ulaz na sve programe je potpuno besplatan zahvaljujući sponzorima i donatorima, a to su: Grad Koprivnica, Superprint, Pučko otvoreno učilište Koprivnica, Kino Velebit, Sonitus Music Shop i drugi. Glavni medijski pokrovitelj je Radio Drava, a ostali SRCE TV, Radio Koprivnica, Glas Podravine i Radio Glas Podravine, KOPRIVNICA.NET i JAZZ.HR
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja