Glenn Miller Orchestra u Lisinskom

Glenn Miller Orchestra u Lisinskom
Datum objave:
08.01.2012.
Glenn Miller Orchestra

POPUST ZA KONCERT GLENN MILLER ORCHESTRA!

100 ulaznica s popustom za najbrže pretplatnike ciklusa "Lisinski subotom"!Koncert odličnog Glenn Miller Orchestra održat će se 13. siječnja u K.D. Vatroslav Lisinski, a pretplatnici ciklusa Lisinski subotom imaju 20% popusta na ulaznice. Najbrže pretplatnike čeka čak 100 ulaznica s mogućnošću popusta pa neka najljepši božićni poklon bude upravo noć elegancije i swinga uz Glenn Miller Orchestra.Veseo i nemiran duh Glenn Millera, jednog od najistaknutijih kompozitora i glazbenika s početka prošlog stoljeća, osvojit će vas na samom početku godine i odvesti vas u neko drugo doba, doba swinga - jednu od najljepših glazbenih era.

"Moonlight serenade", "In the mood" ili "Pennsylvania 6-5000" neke su od njegovih najpoznatijih skladbi koje će te večeri biti izvedene na zagrebačkom koncertu, koji je i prvi koncert regionalne turneje orkestra pod umjetničkim vodstvom Wila Saldena.HYPERLINK "http://www.youtube.com/watch?v=BHBvksGdhxA" http://www.youtube.com/watch?v=BHBvksGdhxA

Nikako ne zaboravite plesne cipele i prihvatite poziv na putovanje u neko drugo vrijeme... Možda su vas djedovi i bake ili mame i tate „zarazili" ljubavlju prema toj vrsti glazbe, a ako još nisu dopustite Glenn Miller Orchestru da vas zadivi i otkrije razlog zbog kojeg su na njihovim koncertima rasprodane dvorane diljem svijeta.Sam Glenn Miller bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća, no nažalost njegova životna priča rano je okončala, ali njegova glazba i dalje živi te je danas savršeni podsjetnik na jedno od najljepših doba glazbene industrije. 
 
Tradicija će se nastaviti i ove nezaboravne zagrebačke večeri koju nikako ne smijete propustiti.


Nakon koncerta u Lisinskom, orkestar odlazi u Lendavu, Mostar, Podgoricu, Sarajevo i Beograd. 


Ulaznice za ovu glazbenu čaroliju prekrasan su blagdanski poklon, a njihova je cijena gotovo dvostruko povoljnija od cijena iz 2008. godine. 

Podijeljene su u četiri kategorije: 150kn, 180kn, 220kn i 260 kn. 

Službena prodaja ulaznica započela je na blagajni dvorane Lisinski ( svakim danom od 10 - 20 sati, subotom od 9 - 14 sati ) i putem www.ulaznice.hr < HYPERLINK "http://www.ulaznice.hr" http://www.ulaznice.hr>

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja