Promocija novog CD-a Elvisa Stanića

Promocija novog CD-a Elvisa Stanića
Datum objave:
23.06.2012.
Elvis Stanić
Promocija aluma "Sol & Luna" Elvis Stanić Groupa održat će se 26. lipnja 2012. u zagrebačkom Vip Clubu s početkom u 21 sat.
Na novom, dvostrukom albumu objavljeno je čak 14 pjesama. Na albumu "Sol" nalazi se devet novih skladbi ali i obrada Oliverove pjesme "Brod u boci" na kojoj se pridružuje i sam Oliver, dok album "Luna" donosi pet live session snimaka nastalih na koncertu u riječkom klubu Palach. 

Stanićeva glazba se ovoga puta oslanja na elemente mediteranske glazbe Europe i sjeverne Afrike, a prožeta je istančanim zvucima mnogih tradicijskih glazbala. Osim samog Elvisa (gitare, harmonika) bend čine poznati hrvatski glazbenici Meri Trošelj (vokal), Maasej Kovačević (glasovir, synth), Branimir Gazdik (bubnjevi) i Goran Rukavina (el.bas, kontrabas).

Na koncertu u VIP clubu predstavit će se i gostujući umjetnici sa snimanja: Nataša Tonković, Nataša Uljan (back vokal), Alba Nacinovich (vokal), Antonio Geček (truba) i Branko Sterpin (truba).
Ukoliko ne možete prisustvovati promociji u Zagrebu, sljedeća prilika je 
12. Liburnia Jazz Festival na kojem će album biti predstavljen 06.07. na velikoj sceni Ljetne pozornice u Opatiji, a gost koncerta bit će i Oliver Dragojević.
Više o koncertu: HYPERLINK "http://www.liburniajazz.hr/esg.html"
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja