Total acoustic jazz duo svira u CeKaTe-u

Total acoustic jazz duo svira u CeKaTe-u
Datum objave:
17.03.2009.
Ivan Kapec i Miro Kadoić

GOLA GLAZBA PREDSTAVLJA: Total acoustic jazz duo (Kapec & Kadoić)

17. ožujka 2009. u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe)  s početkom u 20:00 sati

Ivan Kapec - akustična gitara
Miro Kadoić - sopran saksofon, alt saksofon, flauta
gost: Marsell Benzon - vokal

Program se sastoji od vlastitih kompozicija (jazz, acoustic, ambient) i latin-jazz klasika. 

Koncerti u sklopu projekta Gola glazba predstavlja neke od najzanimljivijih grupa kreativne glazbene scene u savršenom prostoru koji nudi potpun doživljaj i mogućnost prisne komunikacije umjetnika i publike. Pozvani ste da u intimnoj atmosferi provedete ugodno vrijeme uz glazbu različitih stilova. To je jedinstvena prilika da čujete ove izvođače u koncertnom prostoru. 

Cijena ulaznice: 20 kn


Ivan Kapec
www.myspace.com/ivankapec
www.soundclick.com/ivankapec


Gitarist i skladatelj. Rođen u Zagrebu, 1970. godine.  Završio je srednju glazbenu školu “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu na odsjeku za jazz i popularnu glazbu. Od početka devedesetih aktivno sudjeluje na klupskoj jazz sceni.
Njegov prvi samostalni album “Lancun” na kojem je predstavljen kao vođa sastava i kao skladatelj objavljen je  2001. godine za diskografsku kuću Dancing Bear..
Surađivao je  na izradi glazbe za dva hrvatska igrana filma “Polagana predaja” 2001. i “Prezimiti u Riju” 2002.


Miro Kadoić

www.music.com.hr

www.myspace.com/mirokadoic

Miro Kadoić, multiinstrumentalist i skladatelj, jedan je od najvitalnijih protagonista hrvatske jazz scene. Bio je član jednog od najboljih jazz orkestara u Europi - Big Banda RTV Slovenije više od 13 godina, te je kao solist tog orkestra surađivao s mnogim glazbenicima kao što su Johnny Griffin, Clark Terry, Erni Wilkins, N.H.O. Pedersen, Herb Pomeroy, Jerry Van Royen, Boško Petrović, Maria Schneider, David Murray, Bill Holman. 2002. osniva Mirokado orkestar u kojem nastupaju najbolji hrvatski i slovenski glazbenici. Nastupa u programima brojnih jazz-festivala (Ljubljanski Jazz Festival, Jazz Lent, Montreux Jazz Festival ). Više puta je nagrađivan kao najbolji altsaksofonist u Hrvatskoj, a za kompoziciju "Monster in the Garden" dobio je 2008. godine nagradu Hrvatskog društva skladatelja. Dobitnik je nagrade "Status" Hrvatske Glazbene Unije za najboljeg alt-saksofonistu Hrvatske u godini 1997 i 2006, 2007.

www.cekate.hr

http://www.cekate.hr/

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja